Ne Deep Purple – Smoke on the Water. Žiaurus, žiaurus.

Na ne vieną jau įdomią muzikinę interpretaciją pas mane gal girdėjote. Ir ne vieną koverį. Bet šitokio… Šitokio manau, dar niekas negirdėjot. Šitoks – tai yra tobula, tobula, tobula, net nežinau, kaip dar pavadinti. Jūsų dėmesiui – Deep Purple kūrinys, atliekamas japonų liaudies vokalinio-instrumentalinio orkestro „Sakura, atimanti protą“. Malonaus klausymo.

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

18 Comments on "Ne Deep Purple – Smoke on the Water. Žiaurus, žiaurus."

  1. Zis iz ze piesiec!

  2. diskutuočiau dėl „tobula“, bet nuostabu – neabejotinai.

  3. esu matęs šitą variantą 🙂 extraordinarus 😀

    • O tarp kitko, tamstos opusai ant dumplinės akordeonijos – irgi nemenkai įspūdingi, pasakyčiau jums.

  4. Tikrai įspūdinga! 🙂 Tai dar kartą parodo japonų kultūros potencialą – ji gali „suvirškinti“ bet ką.

    • Aš, beklausydamas kokį trečią kartą, ėmiau galvoti, kad velniškai būtų įdomu išgirsti lietuvišką variantą. Su dūdomis, skudučiais, kankliais ir sutartinėmis. Manau, įspūdingumu ir ekstraordinarumu galima kažką sulyginamo būtų sukurt.

  5. Liuks 😀 nelabai originalui nusileidžia 😀 Įdomiai skamba.

    • Labai įspūdinga, kad jie galutinį rezultatą pasiekia absoliučiai kitomis priemonėmis. Gebalo dekonstrukcija ir vėlesnė rekonstrukcija – neįtikėtinai keista. Todėl ir kerta per smegenis.

  6. Mišrūnė | 2010 10 10 at 21:47 |

    Aaaaahaha, nežinau, ar aš komoj, ar nirvanoj 😀 Nerealu!!!

  7. Dieve mano, net išsiblaiviau 😀 Neįtikinėtina, bet akivaizdu

  8. skirtumas | 2010 10 11 at 07:15 |

    Na, o užtai man per smegenis labai nekirto (matyt mane jau Burzumas perprogramavo), nors juokinga tai buvo stipriai. Tie archaiški styginiai instrumentai pas japonus labai gerbiami ir jaisiais youtūbėj visokiausio plauko ir gymio atstovai groja nuo klasikos iki rokelio visokius kūrinius – įdomiai skamba.

    O bet tačiau labiausiai juokinga, t.y. iš tiesų žiauriai juokinga buvo tada kai prasidėjo vokalas, o dar vaizdas – kai matyt pagal taisykles japonas, tam kad garsas geras išeitų, pakelia galvą ir plačiai išsižioja 😉

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos