Leningrad Cowboys, Raudonosios armijos choras ir Delilah

Na jau jei šiandien linksminam savo sekmadienio vakarą kliedesiais visokiais, kaip kad japonų atliekamas Deep Purple „Smoke on the Water“, kad ne taip liūdna būtų ryt dirbti, tai štai jums ir prašom dar vienas gabalas – anokia sena neaiški rusiško pusrokio estradinė grupė „Leningrad Cowboys“ kartu su Raudonosios armijos choru atlieka garsiąją dainą „Delilah“. Man aišku Bruce Dickinson Delilah variantas visvien gražesnis, bet šitas irgi visai nieko, bent jau neįprastas:

Ai, na ir dar, kadangi čia labai jau užflūdint spėjau muzikomis visokiomis, tai apsilankykite Seimo restorane, kurį jums rekomenduoju – pigiai ir skaniai papietausit, daviau berods cielus 4 balus savo apžvalgoje, o tai yra daug 😛

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 Comments on "Leningrad Cowboys, Raudonosios armijos choras ir Delilah"

  1. Vikingas | 2010 10 11 at 06:52 |

    labai liuks daina 🙂 bet kiek žinau ne rusai tie leningrdo kaubojai 🙂

  2. skirtumas | 2010 10 11 at 07:25 |

    Man Leningrado kaubojai smagiau atliko tą dainą. Matyt esi Dikinsono to gerbėjas. O tur būt taip ir yra.

    Leningrado kaubojų atlikime man asmeniškai kuliminacija buvo, kai išbėgo moteriškės rusų tautiniais rūbais pasidabinusios.

    • Tai ar čia muzikos atlikimas – scenoje lakstančios moteriškės? 🙂

      • skirtumas | 2010 10 11 at 14:24 |

        Choras labai davė įdomią spalvą tai delailai. Pats solistas tai šūdą malė. Ten į tas moteriškes ir reikia žiūrėti. Dikinsono balsas iš tiesų smagesnis, bet nuobodžiai jis ten tame šou.

  3. tšie kaubojai suomiai 🙂 yra jutubej kitu ju dainu su armijos choru …

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos