George Michael Vroclave, rugsėjo 17

George Michael (g. 1963) – graikų kilmės britų pop muzikos atlikėjas, dainų autorius ir prodiuseris. Karjerą pradėjo 1981 m., kai kartu su draugu Andrew Ridgeley įkūrė grupę ”Wham!”. Na, žinot, „Last Christmas“, „Wake Me Up Before You Go-go“, „I Want Your Sex“ ir panašiai.

George Michael augo nepalyginamai greičiau nei jo draugas ir 1987 m. išleido pirmąjį solinį albumą „Faith“, kurio beveik visas (išskyrus vieną) dainas pats ir sukūrė ir dar pats sugrojo didelę dalį instrumentinių partijų.

Sekantis labai žymus albumas „Older“ (1996), kuris tikrai buvo brandesnis – nepalyginamai tobulesnė instrumentuotė, vokalas, na, ir pačios dainos. Paskui sekė dar keli albumai, kompiliacinis „Ladies And Gentlemen: The Best Of George Michael“ (1998), “Songs From The Last Century“ (1999). 2002 metais sukėlė skandaliuką įsivėlęs į politiką su singlu “Shoot the Dog”, kuris vėliau pakliuvo į albumą “Patience“ (2004), po kurio vėl sekė kompiliacinis “25” (2006). Tuomet įvyko ir George Michael pasaulinis turas. 2010 metais jis buvo pardavęs 100 milijonų albumų. 2011 metais George Michael perdirbo savo pirmąjį albumą „Faith“ ir vėl išsiruošė į turą, kurį pradėjo Prahoje, rugpjūtį.

George Michael koncertuoja Vroclave (Lenkija) rugsėjo 17 dieną. Bilietai nuo 70 iki 311 svarų, tačiau rodo, kad pačių pigiausių likę visai mažai.

Aišku, kieme 2011-ieji ir George Michael jau ne guvus eržiliukas, tačiau profesionalumo taip lengvai neprarasi. Ištrauka iš koncerto Prahoje rugpjūčio mėnesį. Pastebėkit, kaip dailiai jis parodo, kad pats žino, jog sensta (3:28).

Ištrauka iš MTV Unplugged koncerto (1996)

 

 

Šį straipsnį parašė Aistė Paulina

Daugiau visokio meno ant virtualaus padėklo:

Share

About the Author

Aistė Paulina
Daugiau visokio meno ant virtualaus padėklo:

3 Comments on "George Michael Vroclave, rugsėjo 17"

  1. skirtumas | 2011 09 07 at 10:17 |

    Tie akiniai primena vieną lietuvišką estrados atlikėją (iš pirmo klipo). Kaip jį ten… Nu kur sveikinimų koncertuose dažnai padainuoja 😉

    O šiaip tai balsas jo geras. Ir popsas jo geresnis nei kiti popsai.

  2. skirtumas | 2011 09 07 at 10:22 |

    Ai dar pridursiu, kad man jo vizitinė kortelė tai labai sklandūs ir maloniai ausiai skambantys tonacijų pakeitimai pvz.: antrame klipe tas momentas yra ant 1’20“.

  3. Bet šiaip žiauriai brangu. Atrodo, pigiausių bilietų nebeliko, o jie dar užsimeta kažkokį nerealų bilietų atsiuntimo mokestį. Nevažiuosiu vis tik.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos