Penktadienio internetai apie muziką, durnius ir humorus

Kadangi ponas Kleckas Buržujus daro penktadienių internetus, tai kodėl gi mums neatsilikti? O kadangi aš visgi ne Kleckas Buržujus, tai bus prasčiau, užtat apie metalą.

Balta voverė

Balta voverė headbangina, todėl jos akys raudonos

Headbanginimas – vienas iš metalistiškų čiūdų: nors daugelis įsivaizduoja, kad galvomis sukama ir mosuojama tam, kad plaukai gražiai sklaidytųsi, išties yra visai kitaip. Plaukai, aišku, palengvina headbanginimą, nes dėl inercijos leidžia kažkiek lengviau ir smagiau tai daryti, bet tikra priežastis yra kita: tai svaigina. Maždaug kaip suktumėtės, suktumėtės, kol viskas ims suktis aplinkui ir supykins.

Metalo klausantis, headbanginimas leidžia atjungti smegeninę tiek, kad skristum paskui ritmą, o tada ir muzikos pojūtis pasikeičia. Ir dar, į galvą šauna krūvos visokių durnų ir dvasingų minčių.

Štai pavyzdys, kurį Kleckas Buržujus pateikė – tiesiog puikus įrodymas to, kaip headbangeriai išradingai sugalvoja visokių linksmų ir praktiškų dalykų:

Jei turite ilgus plaukus, pabandykite. Ai, dar vieną gabalą pridėsiu, absoliučiai nesusijusį su jokiais metalais – žavingos popso dainuotojos Rachel Bloom dainą, dėl kurios garantuoju, kad ji labai patiks fantastikos, o ypač – Ray Bradbury mėgėjams bei mėgėjoms (tiesa, nesuprantu, kodėl šitas gabalas Youtube įkištas į cenzūruotus – tie ubliūdkai, atrodo, jau visai pablūdo):

Tokie štai trumpi jums penktadienių internetai, bet ką padarysi – tokia jau ta muzika visa ribota kaip robotai. Ne, tai yra ne kaip robotai, o kaip katės – jau parašęs šitą įrašą, dar netyčia atradau išskirtinai dvasingą gabalą, susilaukusį melejonų peržiūrų ir sukurtą lietuvio. Tai Mindaugas Piečaitis su kačių koncertu, kuris toksai gražus, kaip koks nežinau kas, klasikinės muzikos mėgėjai turėtų svaigti nuo to:

Taip taip, tai Lietuva – Klaipėdos Kamerinis Orkestras, dirigentas ir kompozitorius Mindaugas Piečaitis, pianistė katė Nora, operatoriai Ignas Juzokas, Giedrius Litvinas.

Na, bet kad nesibaigtų liūdna gaida, tai štai jums senas, bet linksmesnis – apie supermamas šmaikštašiknes ir kates:

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

3 Comments on "Penktadienio internetai apie muziką, durnius ir humorus"

  1. Rachel Bloom yra nereali.

  2. Eina sau antras gabalas 😀

  3. Edgaras Z | 2012 03 30 at 15:53 |

    Skirmantai, joooooo, tikrai nereali. Сисьге зачот!

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos