Roger Waters – 68 metai

Roger Waters (1943-), garsiųjų Pink Floyd bosistui ir vokalistui, o vėliau ir savarankiškų projektų kūrėjui šiandien sukanka 68 metai.
Mano asmeninė nuomonė – GAILA. Pasiutusiai gaila, kad Rodžeris išėjo iš Pinkų 1983iaisiais. Kažką vėliau padarė ir jis, ir Pinkų likučiai vėliau, bet tokių dalykų, kaip kad kartu – nebebuvo. Man GAILA ir tiek…

Roger Waters – The Tide Is Turning

Šį straipsnį parašė grumlinas

Internetuose dar blaškausi kaip Grumlinas

Share

About the Author

grumlinas
Internetuose dar blaškausi kaip Grumlinas

1 Comment on "Roger Waters – 68 metai"

  1. drisiuo opuonot,nes pats sau priestaraujat.jei butu Rogeris neisejes is PF panasiai butu kaip raset vakaryksciame poste apie Queen.nes po The Wall(gal ir anksciau) jie buvo „tik muzikantai“.Kodel?paklausyte-atsakau: po tamsiosios menulio puses PF pavirto faktiskai i „Roger Waters and Band“.kur muzikantai tik pilde Waterso liguistu minciu ir asmeniniu sentimentu poreikius.savotiskas absitincijos periodas po visu Psichodelijos laikotarpio linksmybiu ir cheminiu ekspermentu.citata is Waterso minciu „…tapome grupe uzpildancia forma turiniu.ir zinojome ,kad sekme garantuota…“ir uz PF isskirtini skambesi turime nulenkt galva ne Watersui,o jau a.a.Wright’ui.

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos