Lietuva Eurovizijoje, Evelina Sašenko

Lietuvos atstovė Eurovizijoje Barbra Streisand Evelina Sašenka, štai jau ir pakliuvo į finalą, su kuo ir sveikinu. Metalas žymiai geriau, o visas pasaulis matomai pilnas kažkokių durnių, nes nesuprantu, kaip kas nors gali to šuns kauksmo į Mėnulį klausyt.

Barbra Streisand - Evelina Sašenko

Puikus naujas Evelinos Sašenkos albumas pasirodė Eurovizijos proga!

Kas man pasakys, kad jam patinka tas pseudodvasingas pusgirtei publikai virkdyti tinkamas Sašenko briedas, tas tegul to briedo ir klausosi.

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

37 Comments on "Lietuva Eurovizijoje, Evelina Sašenko"

  1. Pagalvojau – jeigu Rokiškis visus siuntinėja, ar čia nebūtų puiki proga jį patį pasiųsti? Bet vis ta kultūringo žmogaus amplua neleidžia… 😀

  2. skirtumas | 2011 05 11 at 00:27 |

    Aš prisipažinsiu, kad man jos daina kažkuo patinka.
    Tsėėėė maaaHHAAAA vyyyyyyyyyy
    Žiu taaa diiiiiiiii

    Paskui bbž ką ji dainuoja bet nelabai esmė. Va, beje, Maumaz irgi gali dainuoti „Sė mą vyyy, žiu tą dyyyy“, kol Rokiškis eilinį kartą jam tašys kuolą ant galvos 😉

    Tiesa pastaruoju metu daug klausau tokių Behemoth – labai keistas pavadinimas metalo grupei – kažkoks storas vandens gyvūnas, o varo death black’ą kaip pasiutęs!

    • „Behemoth“ – ne begemotas, o tiesiog monstras / pabaisa.

      • skirtumas | 2011 05 11 at 00:34 |

        o kodėl atrodo kaip begemotas? Kas čia taip sugalvojo? A angliškai begemotas – hipopotam? 😉

        Man vistiek behemot, tai storas su plačiais žabtais storulis, su kretančiais lašiniais nuo greito ritmo 😉

        • Dictionary.com sako:

          1. an animal, perhaps the hippopotamus, mentioned in job 40:15–24.
          2. any creature or thing of monstrous size or power: The army’s new tank is a behemoth. The cartel is a behemoth small business owners fear.

          Šiais laikais begemotų angliškai niekas taip nevadina, tik hipopotamais. Taigi lieka antroji reikšmė, visai tinkama metalo grupei.

  3. Nierka | 2011 05 11 at 00:31 |

    Na mane siek tiek isgasdino ta vieta skirta kurtiesiems.. WTF??? ar cia zinute, kad Eurovizija del jos lygio ziuri tik kurtieji?

    Na bet pries tai buve Portugalai tikrai buvo grybai, po ju manau bet kas normaliai sudainaves turejo praeit..

    • Aš tai nelabai klausiau, bet buvo kažkokia ten linksma dainuškė, kiek primenanti kažkokius Chenghis Khan, kur labai falšyvino. Gal čia apie šitą tamsta?

  4. Hippopotamus Polakus 🙂
    o jei rimtai, tai vienas is 7 ar tai 9 demonų

  5. Prie ko čia Streisand 🙁 Normali dainininkė, o dar ta nosis…
    P.S. įeinu į Rokiškio visiškai ignoruojamą džiazo mėgėjų kategoriją 🙂

  6. Na ir suknelę jai parinko, visus trūkumus tik išryškino.
    Nesuprantu, kaip ji su tokia daina pateko į finalą?

  7. Bet pastebėjau čia itin daug neigiamų atsiliepimų apie viską, juk kaip sakoma, kas viduje, tas ir už lango.

  8. Metaliūga rašantis apie Euroziziją – originalu… 😀

  9. Nu aš irgi nesuprantu, neturi tu ką veikt, ar kaip?
    Aš tai tik va ką tik iš to tavo įrašo ir sužinojau, kad kažkokia eurovizija vyksta.

    A daina tai jo, nykuma. Jutūbėj tikslų komantarą pastebėjau – „oldskūlinis Disnėjaus multikas“. Multikas, dainuojamas pasišiaušusios anties su kreminiu tortu vietoj suknelės.

    Ne, nu rimtai, mesk lauk teliką. Traumuoja tavo ir taip klišą psichiką. 😉

  10. heh, aš euroviziją žiūrau kiekvienais metais nuo labai seniai. Pamenu myrke sėdėdavom ir visi skleisdavom nuodus į pasaulį, komentuodami renginį. Šiais metais pavyko pratęsti tradiciją FB ir dar pasižymėjau šį tą

    http://ifigenija.livejournal.com/124044.html?mode=reply

    O balsavo už lietuvę dėl to, kad krūtinė buvo labai išraiškinga. O tuo pačiu ir atidainavo švariai, gražiai, be to 50% rezultatus lėmė žiuri balsas.

    • Manau, kad papai čia ne prie ko. Tiesiog matyt kad kažkas jos pasigailėjo. Pravirkdė jinai visus. Ir dar čia toks paradoksas – ta Evelina Sašenka vaizduoja lenkę, bet yra absoliučiai ryški lietuviška dūšia, dainuojanti stradankes. Dėl to už ją ir balsavo lietuviai. O už ką užsieniečiai balsavo – tai nežinau.

  11. ei, o davai susitariam nekalbėti ir nerašyti apie euroviziją ir ji tada dings. Tai padaryti sunku, nes betkas apie tai parašęs sulaukia unikalių vartotojų

    • Ponas, tamsta absoliučiai neteisus. Jei niekas nerašys apie Seimą, tai ką, manote, kad jisai kur nors dings? Nei velnio jis niekur nedings. Taip ir Eurovizija – tylėk netylėjęs, visvien pils mums į ausis visokius šūdus.

  12. O ne… Tai mes turėtume džiaugtis dabar, nes mūsų panelė praėjo į finalą? Maniau, kad jai net neleis pabaigti dainos. Toks įvertinimas daug pasako apie konkursą. Beje, švediškai Eurovizija vadinama Šlagerių festivaliu, kas turbūt tikriausiai ir nusako jos žanrą. Pažiūrėkite, kas yra vertinama kaip šlageris Lietuvoje ir suprasite, apie ką aš. 😉

    • Taip, čia mes turim džiaugtis, kad mūsų panelė sugebėjo pakliūt į finalą. Nes su tuo jos kauksmu tai čia pasiekimas, kuris neįtikėtinas. Jai pavyko tik todėl, kad pusė kitų atlikėjų falšyvino taip, kad net priekurčiai pacukai suprato, kad neverta balsuot.

      O viskas matomai dėl techninės bėdos – šiemet Eurovizijai pirmoms dainoms sugedo fonogramų aparatas, dėl ko mažiausiai pirmiems trims atlikėjams teko padainuot gyvai.

      • Šarūnas | 2011 05 14 at 01:02 |

        Aš nesu tikras, bet ar čia nebuvo ankščiau Eurovizijos reikalavimas, kad turi būti dainuojama švariai be fonogramų ?

  13. Rokiški,negi tai žiūrėjote?

  14. Šiaip visai prikolas būtų, važiuoti sabotuoti Eurovizijos fonogramų aparatų, tam kad mulkiai dainuotų gyvai.

    Vienos replytės pasako „čekšt“ ir kelnytėse pas kažką iš karto „tryst“

    • Aš manau, kad jei taip kas padarytų tyčia ir jie susektų, tai apkaltintų terorizmu ir pasikėsinimu susprogdinti melejoną žiūrovų, tad reikalas rizikingas.

      Bet jei tas fonogramas visokias realiai uždraustų, tai ajajaj, kaip Eurovizijos lygis pakiltų. O tai dabar prisigalvoja cirkų visokių – tipo ne fonogramos, o kažkokia ten moduliacija su sinchronizacija ir panašus briedas, kad tik primeluot apie dainavimus.

      • skirtumas | 2011 05 12 at 09:06 |

        O bet tai kas ten per dolbajobiniai prodiuseriai ir garso režisieriai, katrie nesugeba sureguliuoti, kad nepjautų pro šoną? Ar ten padaryta jau viskas ką įmanoma geriausio padaryti, t.y. visas vaškas iš šūdo išspaustas? 🙂

        • Nu taigi aiškiai sakom gi – nukirpo laidą kažkas, kuris fonogramą transliavo. Tai kol tą laidą iš naujo nutiesė, tai ir praėjo keletas dainų be fonogramos.

          • skirtumas | 2011 05 12 at 10:10 |

            ai… ot žioplas nepamačiau. Bet ale tu matai kokie anys yr melagiai!

  15. skirtumai…tokio online melodyne plugino nėra man rodos tiesiog jei jau smarkiai i šona pjauni niekas nepagelbės… būna blogai kada monitoriai (tokios kolonėlės atsuktos i dainininka kad save girdėtu) blogai sutvarkyti atlikėjas savęs negirdi bet kuo didesnis meistriškumas ir profesionalumas tuo mažiau i šona nupjauni. beje laimėtoja azeru dainininkė kai išlipo ant scenos dainuot laimejusia daina tai eina nakuj kaip pjove i šona antanas mūsų palyginus su ja robertino loreti

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos