Rinkimai į nudėto Osamos bin Ladeno postą

Sako, Al Quaeda pradeda rinkimus į nudėto Osamos bin Ladeno vietą. Turint omeny, kad be Osamos Al Quada ilgai netrauks, tai vienintelis būdas jiems – išrinkti kandidatą, kuris turi bent truputį smegenų. Ir akivaizdu, kas turi smegenų – tiktai tikri metalistai. Vienintelis metalistas teroristų pasaulyje, netgi esą bent ketvirčiu žydas Adam Gadahn, taip nekenčiamas islamistų, netgi primušęs kažkokios mečetės imamą, visvien sugebėjo tapti vienu iš teroristų organizacijos vadų. Štai ką reiškia, kai žmogus metalą mėgsta. Neabejotinai taps Osamos bin Ladeno pakaitalu, nes netgi ne šiaip kokį metalą mėgsta, o tikrą death metal. Matomai, kaip koks tikras Obikas.

Adam Gadahn, Osama bin Laden, Al Quaeda

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

18 Comments on "Rinkimai į nudėto Osamos bin Ladeno postą"

  1. Paulius Paulaitis | 2011 05 10 at 08:42 |

    Užskaitom! 🙂

  2. oho, tikrų tikriausias badass’as būtų ir amerikiečiai labiau kinkas drebintų 😀

  3. skirtumas | 2011 05 10 at 09:38 |

    Bet tai kiek reikia smegenų turėti, kad taip daryti!!!

  4. Kaip supratau, metalistas siame kontekste – labiau gyvenimo būdas. Visgi būtų labai įdomu išgirsti, kaip skamba musulmoniškas metalas. 🙂

    • Oho, taigi, reiškia taip gaunasi, kad kaip kas iš Lietuvos seimūnų yra galimai susijęs su Osama bin Ladenu ir Al Kaeda?

    • Nuostabūs mūsų žurnalistai. Pasirodo, tėra viena „mirties metalo“ grupė (įdomu, ar jie išverstų ir rythm and blues į „ritmą ir liūdesį“?). O maždohedai, mudžahedai, madžohidai ir haiddžekilai irgi visa tas pats. Osama ir bin Ladenas, ir bin Laden… Azzam transkribuojamas kaip Azzamas? Aš rimtai, kokios beždžionės ir asilo hibridas rašė šitą tekstą?.. Ką jau kalbėti apie minimalų muzikos žanrų istorijos išmanymą: „Ši sunkiojo roko muzikos kryptis tuo metu JAV buvo visiškai nepopuliari, išskyrus įvairias sunkiojo roko kryptis sulydžiusią „Metallica”, tačiau pastarąją juodojo metalo gerbėjai laikė „išsigimusiu popsu”“. What the fuck?..

      • Koks skirtumas, užtat visvien apie Lietuvą. Nors kažkokios sąsajos, kad ir koks nors trenktas teroristas – štai kas smagu 🙂

    • anoniminis bailys | 2011 05 10 at 13:11 |

      Bonckute strikes again. Kazkur kazka girdejo, kazkur kazka skaite, kazkas pasiklydo neuronu labirintuose, bet visa ta makalyne sumete i vientisa teksta tikedamasi, kad ja skaito dar didesni durniai ir niekas nieko nepastebes.

  5. O, jei jo background metalistas, tai jis po turbanu turi turėti paslėpęs ilgus plaukus

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos