Warlock ir Doro Pesch

Kadangi Laiqua Lasse pasakė, kad jam Angela Gossow per šiurkščiai kriokia, tai taip pagalvojau, kad gal išties nelabai ir įdomi kam ta krioksnių muzika 🙂 Taigi, pagal pageidavimą – kai kas švelnesnio.

Doro Pesch – viena iš pačių garsiausių ir išties geriausių visų laikų Heavy Metal ir net ir viso Hard Rock vokalisčių. Vokietė blondinė, pradžioj buvusi tiesiog grupės Warlock balsu, o vėliau pradėjusi ir nuosavą karjerą. Deja, kažkas ten jai persisuko ir nesu tikras, ar galėčiau tolimesnius jos bandymus pavadinti gerais. Warlock, nors ir kiek komercializuotai, bet laikė labai gerą balansą. Gal tai vos vos primena ir tokią neseną Nightwish istoriją, kai šią grupę paliko Tarja Turunen – ir vieni į pievas, ir kita į bbž kur.

Ir žinoma, naujausia metaliūgiškų moterų žvaigždžiausia žvaigždė su seniausia žvaigždžiausia žvaigžde – ar tik ne to norėtųsi? Štai jums ir prašom, visame gražume, kaip sakant – Doro Pesch su Tarja Turunen viename duete 🙂

🙂

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

4 Comments on "Warlock ir Doro Pesch"

  1. Tas Warlock klipas tai kažkokia Bonnie Tyler 😀 Nesakau, kad negražu, bet labai jau panašu, ir muzika ir vaizdai. Ai, tiesa, sunku patikėti, kad ta mergina tokiu balsu dainuoja – kažkaip nedera išvaizda su balsu.

    • Laikai tokie buvo 🙂 Šiaip, čia vienas iš švelnesnių gabalų aišku, bet taip ar anaip. O balsas pas ją nepaprastai stiprus, išvaizda tiesiog šiaip sulaižyta – kad blondiniška būtų ir graži, tų laikų mada, glam metal visoks. Tik kad kažkokiais klystkeliais ta Doro Pesch nuėjo, nors ir toliau galėtų žvaigždaut.

  2. Anonymous | 2010 08 04 at 07:19 |

    adis.stent.lt
    Na Nightwish tik po Tarjos išspyrimo ir galima klausyt. Su Tarja ten buvo šokoladinis pyragas su šokoladiniu padažu, dviem kilogramais cukraus, cinamoniniu sirupu ir dar pakuote sacharino, kad per maža nepasirodytų.
    O iš moteriškų balsų sunkioj scenoj tai rekomenduoju paklausyti Benedictum. Ne, ne growlas, bet ir pikčiau už Doro.
    http://www.youtube.com/watch?v=uKOEbnPQxmc

    • Re: adis.stent.lt
      Jo, šita moteriškė tai fantastiška. Tik jai su tokiu balsu labiau link bliuzo reiktų traukt, jei Benedictum susiprastų kiek pasukti – būtų pyzdec, unikalūs. Nereali boba.
      O dėl Tarjos – matai, aš tai sakyčiau, kad šiaip Nightwish yra tiesiog visiškai vidutinybiška grupė – ir buvo, ir liko. Tiesiog Tarja, kaip fantastiška operinė vokalistė, sugebėdavo užglaistyti tą vidutinybiškumą, tegul ir užsaldindama savo sirupu. Aišku, su Tarja visi gabalai gaudavosi vienodi – kokio besiklausytum, vis tas pats – tiesiog dėl to, kad tai būdavo Tarja ir viskas.
      O Anette Olzon – pati vidutinybiška, tiesiog kaip… kaip Nightwish. Tad nors saldumo nelieka, grupė tampa tiesiog viena iš šimtų panašių.
      BTW, video galima embydint tiesiai į komentus, tavo parinktas Benedictum gabalas (blyn, jis rimtai geras, ir geresnis už studijinį variantą, nors ir nesigirdi vietomis to balso, kaip norėtųsi):

      httpv://www.youtube.com/watch?v=uKOEbnPQxmc

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos