Iron Maiden: Flight 666

112 minučių dokumentikos, 45 dienos, 23 koncertai, pusė milijono klausytojų koncertuose ir 70 tūkstančių kilometrų skrydyje aplink pasaulį. Grupės gyvenimas kelyje, pramaišiui su koncertiniais gabalais ir daugybe įvairiausių interviu.

Brazilų kunigas, turintis 162 Iron Maiden tatuiruotes. Tris dienas palapinėse laukę gerbėjai, didžiulė minia kariuomenės, po koncerto raudantys bei dangui dėkojantys Bogotos (Kolumbija) fanai. Čilės televizijos isterikos apie satanizmą, fanų riaušės aerouoste ir grupės pasiteisinimai, kad jie atvyko ne daryti revoliucijos, o tik dainuoti. Pasaulio čempionas Pat Cash, ruošiantis teniso aikštelę grupei, o paskui su jais žaidžiantis. Koncertas Sidnėjaus Operoje. Nesuvokiamai didelė minia Meksiko stadione, kažkodėl šaukianti „Olė olė olė olė…“ Ir dešimttūkstantinės minios, dainuojančios choru Iron Maiden gabalus.

Ir žinoma, visą kelią pilotuojantis Bruce Dickinson, 666-o lėktuvo lakūnas, sėdintis už Boeing 757 šturvalo, kol kiti grupės nariai miega, o paskui iš kažkur dar atrandantis jėgų be perstojo lakstyti po sceną, staugdamas savo sirenišku balsu…

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 Comments on "Iron Maiden: Flight 666"

  1. labai geras dvd, visom prasmem. Patiko, kad kiekviena daina is atskiro koncerto.
    Prisiminiau senus laikus 🙂

    • Jo, čia rimtai jie darė, solidžiai. Nors šiaip iš jų video įrašų, man kažkada stipriausią įspūdį padarė kažkoks senas koncertas, kur su kažkokiu magu ištisą spektaklį jie surengė. Velniškai produktyvi grupė.

  2. Kaip aš mėgstu Iron Maiden, taip ir nemėgstu į juos žiurėti. Nu juokingai atrodo. Bet dainuoja tai gerai, jo.

    • Pripažįstu. Man dažniausiai juokingai atrodo jų visas tas Edis ir su juo susiję cirkai. Per daug vaikiškai, kaip tokiai grupei. Kita vertus, kur šitų dalykų nėra, viskas visai ok.

      • Dar ačiū, kad nešokinėja scenoje su leopardinėm kelnėm, kaip kokie Motley Crue.
        O mano vyras tai prašė maškinėlius su Edžiu. Ne, sakau, nerandu, net eBay nėra. Laimei, greit pamiršo 🙂

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos