AC/DC ir Bon Scott visame gražume

Nemanau, kad verta kam nors pasakoti apie AC/DC, nors visgi ir yra žmonių, kurie nežino, kad ši grupė teegzistavo (na, griežtai tariant, turėjo Vokalistą iš didžiosios raidės) vos kokius 5 metus – nuo 1975 iki pačios 1980 pradžios. Vėliau jos pagrindu susikūrusi AC/DC besivadinanti grupė tegroja koverius. Koverius gabalų, kuriuos dainavo Bon Scott. O taip pat – ir visokius pamėgdžiojimus.

Manau, kad Bon Scott vertas krūvos postų, tačiau dabar teįdėsiu vieną juokingą gabalą, kur anas yra tokia miela mergaitė. Mergaitė angeliškai nepakartojamu balseliu, kurio dėka ir tapo neatkartojamai išskirtine legenda:

O tai beje, neįžiūrit kas nors, ar ten šiaip cigaretę ta mergaitė rūko, ar pilnavertį kasiaką?

Šį straipsnį parašė Rokiškis Rabinovičius

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

Share

About the Author

Rokiškis Rabinovičius
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 Comments on "AC/DC ir Bon Scott visame gražume"

  1. skirtumas | 2010 10 31 at 20:09 |

    Pritariu minčiai. Vienas mano draugas yr jų fans. Ir jam gimtadienio proga (jis dar nemokėjo tada P2P naudotis normaliai) parpumpinau videohitų komplektėlį iš internetų, tarp kurių patys senieji buvo su minėtuoju Bon Scott’u. Taigi, kur yra gabalėliai su tuo vokalistu, tai kiekviena daina ir skyrėsi ir turėjo vinių, o paskui… paskui taip – teliko mėgdžiojimas iš pastangų net iškreiptu veidu…

    • Po Bon Scott mirties AC/DC buvo ant iširimo ribos, nes ir patys aiškiai suprato, kad būtent šis buvo jų ašis, bet nutarė išsilaikyti. Bet taip ir išsilaikė… Pusiau.

  2. „Vėliau jos pagrindu susikūrusi AC/DC besivadinanti grupė tegroja koverius. Koverius gabalų, kuriuos dainavo Bon Scott. O taip pat — ir visokius pamėgdžiojimus.“ – you made my day 😀

  3. Jurkis | 2010 11 01 at 10:16 |

    Žinau, kad ne laiku ir ne vietoje, bet gal padėtum – http://habrahabr.ru/blogs/DIY/107313/? T.y., paskelbtum pas save, o gal kas iš mūsiškių iš Rokiškio ir nulėktų…

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos